Edzői nyilatkozat

2023.04.12. 20:32

Így értékeltek a csapatok a ZTE KK - Sopron meccs után

A Zalakerámia ZTE KK - Sopron kosárlabda -mérkőzés után, amit 117-112-re hosszabbítás után nyert meg a hazai csapat, így értékeltek az edzők és a játékosok.

Kerkai Attila

Sebastjan Krasovec vezetőedző ad utasításokat a csapatnak

Fotó: Pezzetta Umberto

ZTE KK

Sebastjan Krasovec, a ZTE KK vezetőedzője: -Nagyon jó első félidő után a másodikban sok tiszta dobást engedélyeztünk nekik. Mindkét csapat nagyon jól támadott, ezt mutatja a sok pont. Az ötven százalékos hármas dobásokra nem lehet előre felkészülni. Sokat kell pihennünk a következő meccsig, hiszen sokat kivett a csapatból ez a győzelem. A Sopron megmutatta kvalitását, fel kell készülnünk a szombati meccsre. Gratulálok a fiúknak ehhez a sikerhez.  

Liam O’Reilly, a ZTE KK  játékosa: - Nagyon büszke vagyok a fiúkra és a szakmai stáb  is remekül felkészítette erre a találkozóra az együttest. A második félidőben sok hibával játszottunk, de a siker kulcsa az volt hogy egy pillanatra sem adtuk fel és ez hozta meg a sikert is. Szurkolóinknak  nagy hálával tartozunk, ma is fantasztikusan voltak.

Sopron KC

Kosztasz Flevarakisz, a Sopron vezetőedzője: - Nagyon hangulatos mérkőzést volt, mindkét tábor kitett magáért. meg kell a csapatot dicsérni, hiszen tíz napon belül ez már az ötödik meccsünk volt. Gratulálok a ZTE-nek, de többet nem mondok, hiszen voltak, akik nem tisztelték csapatunkat...

Jordan Barnett, a vendégek játékosa: - Az első félidőben lassan játszottunk, a másodikra viszont egészen más mentalitással jöttünk ki. Nagyon sok kinti dobásunk bejött, de ugyanígy a hazaiaknak is . A hosszabbítás döntött, amikor szintén megvolt az esélyünk a győzelemre, de ez most nem jött össze.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában