Foci

2023.01.08. 19:23

Izgalmas végjáték a X. Szabadics Kanizsa Kupa teremtornán (videó)

Kétnapos torna keretében találkoztak három év után a teremfoci X. Szabadics Kanizsa Kupa keretében a csapatok, s ezúttal a helyszín már a Tungsram-sportcsarnok volt a dél-zalai városban. A kétnapos sorozat győztes csapata a kanizsai Edil Casa lett.

Kühne László

A vasárnap esti döntő egyik pillanata a későbbi győztes, fehér mezes Edil Casa és a kékben látható Gedeon Team között. Végül büntetők döntöttek a győztes sorsáról

Fotó: Szakony Attila/ Zalai Hírlap

A tizedik alkalommal megrendezett sporteseményen a húsz nevező csapat között találhattunk számos, a megye több pontjáról érkezett résztvevőket - a kanizsaiakon kívül persze.

A focitorna igazi pikantériája lett utólag, hogy a huszadikként nevező Gedeon Team például kimondottan sokáig jutott... A főágon - már akkor szépszámú nézősereg előtt - az elődöntőben Czupi Csárda–Edil Casa 1-2, illetve Gedeon Team–Arizona 3-0 eredmények születtek.

A vasárnap esti éremcsaták közül elsőként az Arizona-Czupi Csárda összecsapást rendezték meg, amit az Arizona nyert meg 1-0-ra, s lett bronzérmes. A döntőben a kanizsai szerveződésű Edil Casa és a Gedeon Team találkozott. A rendes játékidő 1-1-es döntetlennel ért véget, így büntetők következtek. Ebből a párbajból az Edil Casa jött ki győztesen és nyerte meg a X. Szabadics Kanizsa Kupát a második Gedeon Team előtt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában