A szórakozás is hangsúlyt kapott

2022.12.28. 11:30

Idén is megrendezte hagyományos fényfutását az Iszkiri Futóklub Lentiben (galériával)

Közel 150-en, gyerekek, felnőttek közösen vettek részt az Iszkiri Futóklub már hagyományosnak számító közösségi futásán a karácsonyi ünnepeket követően, kedden este.

Korosa Titanilla

A futóklub 2017-ben életre hívott eseményén közel 150-en, gyerekek, felnőttek közösen vettek részt, a megye több pontjáról is érkeztek futók

Forrás: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

A karácsony és az év vége között megrendezett sporteseményen valóban nem a gyorsaság, hanem a részvétel a fontos, még a nyugdíjasklub tagjai is vállalkoztak egy rövidebb távra. Jó alkalom ez arra, hogy a karácsonykor elfogyasztott ünnepi menüt elkezdjük ledolgozni. A futóklub 2017-ben életre hívott eseményére a helyiek mellett a megye több pontjáról érkeztek futók ez alkalommal is. 

Forrás: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

A gyerekek 500 és 900 méteren mérethették meg magukat a római katolikus templom körüli "pályán", a felnőttek pedig 5 vagy 10 kilométert futhattak a városban az üdülőövezetig és vissza. A rajt és a befutó is fényárban úszott, felállították a fénykaput, és lángcsóva jelezte az indulást, illetve tűzijáték tette hangulatossá a rendezvényt. 

A programon a szórakozás is hangsúlyt kapott, retró zene biztosította a jó hangulatot, valamint forralt bor, tea és ajándékok várták a résztvevőket. A futókat és megjelenteket a rajt előtt Horváth László, a város polgármestere köszöntötte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában