Még lehet jelentkezni

2022.12.27. 19:00

Gyalogtúrák az Őrségben

Két év kihagyás után idén ismét megszervezi szilveszteri gyalogtúráját az Őrségi Kerékpáros és Természetbarát Egyesület.

Gyuricza Ferenc

Ezúttal két útvonalat kínálnak a természetjárás és a szabadidős sportok kedvelőinek, a mintegy 9,6 kilométeres rövid táv Szalafőről, a faluháztól, a rövidebb túra útvonalát is magába foglaló 24 kilométeres hosszútáv pedig Őriszentpéterről, a városközponti körforgalom melletti emlékműtől indul, s ugyanoda térnek vissza a résztvevők. Mindkét túrát szombaton tartják, a hosszútáv 8.30 órakor indul, a rövidtáv várhatóan 11.15 órakor, amikor a hosszútáv résztvevői megérkeznek erre a helyszínre. A túrák ingyenesek, de előzetes regisztrációhoz kötöttek, a jelentkezési határidő szerdán jár le. A szervezők az útvonalakat, illetve a túratávokat is úgy alakították ki, hogy azokon a kevésbé gyakorlott természetjárók is részt vehetnek, ám számukra a rövidebb távot ajánlják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában