Hiába volt a leggyorsabb Kakucson

2022.11.14. 21:35

Balesete ellenére a második helyen zárt Répási Róbert

Szó szerint csattanós véget ért a ralikrossz országos bajnokság Répási Róbert (ZoneRX) számára, aki azonban örömmel elfogadott volna valamivel csendesebb idényzárót.

Varga Andor

Az idényzáró egy korai pillanata, amikor Répási Róbert és a Skoda Fabia még „egyben” volt

Forrás: Kollár sportfotó

Az egerszegi pilóta az 1600 köbcentiméter alatti kategória biztos második helyezettjeként indult a Pest megyei Kakucs település versenypályáján megrendezett idényzárón, ahol az első napi kvalifikációk során a legjobb időt autózta. – Vasárnap reggel azonban megtörtént a baj – mesélte a Skoda Fabiával versenyző zalai pilóta. – Klasszikus kerék a keréken küzdelmet vívtunk az egyik versenyzőtársammal, és egy kanyarhoz érve ő egy pillanattal korábban fékezett, a kerekek összeértek, az én autóm felvágódott a levegőbe, majd a pálya mellé zuhant és a kerítésben állt meg. Nekem nem történt bajom, de a kocsi persze nem volt olyan állapotban, hogy folytatni tudtam volna a hétvégét. Sajnálom, hogy így történt, minden esélyem megvolt rá, hogy igazán szép eredménnyel zárjam a szezont. Ám az összetett második helyemen már az sem javított volna, mint ahogy ez a kiesés sem rontott rajta. Répási Róbert célja a dobogó volt erre az évre, ez összejött, mint kiemelte: csapata és támogatói segítségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában