Téli dobóbajnokság

2022.03.24. 18:44

Molnár Loretta, a Zalaszám-ZAC versenyzője bronzérmet szerzett az ob-n

A téli atlétikai szezont a Szombathelyen megrendezett téli dobóbajnoksággal zárták le a Zalaszám-ZAC ifjúsági és junior korú versenyzői.

Kerkai Attila

Molnár Loretta éremmel a nyakában, a dobópápaként is tisztelt szombathelyi edzőlegenda, Németh Pál szobra mellett

Forrás: ZAC

A két korosztály téli dobóbajnokságát a szombathelyi Németh Pál Dobóakadémia sportcentrumában rendezték meg. A viadalon a zalaiak közül elsőként Molnár Loretta állt a dobókörbe, aki „azonnal” szerzett is egy érmet önmaga és klubja számára. Egyéni csúcsot elérve a harmadik helyen végzett a junior lányok diszkoszvető versenyében. Ugyanebben a korosztályban Czigány Levente ért el értékes 4. helyezést, az ifjúságiaknál Mózer Benedek jeleskedett új egyéni csúccsal, és lett hatodik. A versenyzők felkészítője Bognár Szabolcs. 

 

A Zalaszám-ZAC versenyzőinek eredményei. Juniorok. Diszkoszvetés. Lányok: 3. Molnár Loretta 31,46. Fiúk: 4. Czigány Levente 42,59, 7. Major Gábor 37,70. Ifjúságiak. Diszkoszvetés. Fiúk: 6. Mózer Benedek 44,17, 7. Horváth Kevin 41,43.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában