Zala Megyei Kupa

2022.03.11. 19:44

Hétfőn öt meccs a zalai kupában

Érdekesen alakul a hosszú hétvége a megye labdarúgásában, hiszen a bajnokik mellett hétfőn megrendezik a Zala Megyei Kupa újabb fordulóját is.

Kerkai Attila

Forrás: Illusztráció / Pixabay

A Zala Megyei Kupa tavaly tért vissza a korábbi kerékvágásba, vagyis győztest hirdettek és ismét ez a sorozat adja a Magyar Kupa főtáblára kerülés alapját. A megyei kupa küzdelmei ősz óta zajlanak, az MK főtáblájára pedig öt csapat kerül majd fel. 

 

Jelenleg 14 gárda van még versenyben, melyek közül ebben a körben az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságán elkészített sorsolás szerint a Hévíz SK és a Technoroll Teskánd erőnyerő, azaz nem kell pályára lépniük. Valamint máris van egy továbbjutó, hiszen a Zalaware Botfa nem tud kiállni a Lenti TE ellen, így utóbbiak játék nélkül jutottak a legjobb nyolc közé. 

 

A negyeddöntő párosítását a hétfői játéknap után készítik el, a mérkőzésekre pedig a következő hosszú hétvégén, azaz húsvétkor kerül sor. A sorozat döntőjét a tervek szerint június elején rendezik meg. 

 

A Zala Megyei Kupa hétfői programja (valamennyi találkozó 14.30-kor kezdődik, az elöl álló csapatok a pályaválasztók): Nagylengyeli SE–Semjénháza, Gyenesdiás Kinizsi SK–Zalaszentmihály, Horváth MÉH Kiskanizsa– Femat-Csesztreg, Szepetnek SE–Magnetic Andráshida TE, Zalaszentgrót–Szalai Edelholz- Zalalövő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában