Éves versenynaptár

2022.02.15. 19:00

Versenyek és éjszakai horgászatok Kustánszegen

Összeállította éves versenynaptárát s az éjszakai horgászatok időpontját is kijelölte a Göcsej Horgászegyesület. A kustánszegi horgásztónál számos rendezvény várja 2022-ben a pecásokat.

Gyuricza Ferenc

Az egyesület elnöke, Kelemen Csaba lapunknak elmondta: elsődleges céljuk, hogy élményteli horgászatot biztosítsanak a tagoknak és a napijegyes vendégeknek, ezért öt versenyt tartanak a tavon. Az elsőt március 13-án, erre külön nevezési díj nélkül hívják vissza azon horgászokat, akik részt vettek a tavaly decemberi Mikulás Kupán. A nevezési lehetőség a többi pecás előtt is nyitva áll, nekik azonban kell nevezési díjat fizetniük. 


Május 20-i kezdettel 48 órás nagyhalfogó versenyt szervez az egyesület, s még ugyanezen hó végén az egyesületi emlékversenyt is megtartják. Egyesületi versenyük augusztus elején lesz, november végén pedig újra meghirdetik a tavaly hagyományteremtő szándékkal megszervezett Mikulás Kupa halfogó versenyt. Ez utóbbi programok pontos idejét az aktuális versenyek előtti hetekben véglegesítik, figyelembe véve, hogy többen javasolták a vasárnapi időpontokat. Éjszakai horgászatot öt alkalommal tartanak, az elsőt június 10. és 12. között, majd innentől kezdve havi rendszerességgel, egészen az október hetedikével kezdődő hétvégéig várják a sporttársakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában