A KSI ellen létfontosságú találkozó lesz

2022.02.21. 20:00

Már a rangadóra hangoltak a zalai vízilabdások

A Kanizsa Vízilabda zsinórban idei ötödik, egyben hazai környezetben vívott bajnokiját is megnyerte, így készülhet az OB I B szezonbeli legnagyobb rangadójára, melyet szombaton a KSI SE ellen vív meg a fővárosban.

Khüne László

Lövés közben Vass Benedek, a kanizsaiak játékosa, aki három találattal zárt Fotó: Szakony

Kanizsa Vízilabda-Oázis SC 17-10 (5-2, 5-3, 4-3, 3-2) Nagykanizsa, 40 néző. Jv.: Varga Zs., Bíró V.

 

Kanizsa: Ajkay-Takács - Vadovics L. 2, Vass B. 3, dr. Illés 1, Klár 2, Szőke B. 4, Balaska 3. Csere: Vadovics Á., Marnitz 2, Szávai, Balli, Vlaszák F. Edző: Regős Áron.

 

Ugyan a bajnokságban második kanizsai vízilabdaegyüttes vendége a táblázat utolsó helyén álló legénység volt, az első negyedben még jól tartotta magát a fővárosi csapat. A második nyolc perc 9-2-es állása már azt jelentette, hogy a vendéglátók újabb három ponttal gazdagodnak, ugyanakkor a harmadik felvonás 10-6-os eredménye jelezte: könnyelműsködni nem szabad a biztos előny tudatában sem. Vissza is "állították " Szőke Benedekék a még biztosabb vezetést, s innentől már az OB I B szuperrangadójára, a listavezető KSI ellen vívandó szombati meccsre lehet készülni. A találkozót 11 órától rendezik a margitszigeti Hajós-Széchy uszodában.

 

Regős Áron: "Magabiztos győzelmet arattunk egy lelkesen és jól játszó Oázis ellen. A védekezésünk akadozott egy kicsit, mert gyakoroltunk közben új dolgokat is. A tizenhét lőtt góllal elégedett lehetek, bár maradt bennünk még legalább hat-hét, a tíz kapott találat viszont sok, ezen mindenképp javítanunk kell. Szombaton jön a KSI-mérkőzésünk idegenben, ami számunkra létfontosságú. Bízom a csapatban, jó állapotban vagyunk, jó mérkőzés lesz. Remélhetőleg egyenlő feltételek mellett. Képesnek tartom a srácokat, a csapatot arra, hogy megoldják az előttük álló feladatot."

 

Jók: Szőke B., Balaska, Vass B.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában