Szoros meccsen közel volt a siker

2021.12.08. 20:36

A záró harmadban fordított az Egerszegi Titánok, majd ezt tette a házigazda is

Kiélezett meccsen kapott ki a jégkorong OB III. legutóbbi fordulójában a megyeszékhely csapata.

Jóna István

Az előtérben De Paoli Valerio, a háromgólos Titán

Forrás: Jóna István / Zalai Hírlap

KMH SE–Egerszegi Titánok 6-5 (2-1, 2-2, 2-2)
Budapest. Jv: Hajzler, Hokky.
Titánok: Sipos P. – Barancsi Z., De Paoli V., Simon A., Szabó K., Varga D. (első sor), Kéner M., Wéhli M., Bosnyák M., Csata Cs., Molnár P. (második), Benkő I. Játékos-edző: Simon Alfonz.
A zalai gólszerzők: De Paoli (3), Szabó, Varga.

Szűkös kerettel vágtak neki a küzdelemnek a Titánok. Az esélyes házigazdák fölényben játszottak: az első harmadban tízzel több kapura lövésük volt, mint a vendégeknek. A harcos Titánok mégis szorossá tudta tenni a játékrészt. Az első szünet után egyenlítettek a zalaiak, de aztán a KMH percei következtek (4-2). A játékrész végén szépítő egerszegiek kapusa, Sipos Pál remekül védett, és ez a mezőnyjátékosokra is hatott, akik a harmadik harmadban két gólt ütve megfordították az állást (4-5). Ám a hajrában jött egy háromperces zalai rövidzárlat, a hazaiak pedig két találatot szerezve nyertek.

Simon Alfonz: „Végig kiélezett mérkőzést játszottunk a KMH ellen. Sajnálom, hogy nem sikerült megszereznünk a győzelmet, pedig közel voltunk hozzá.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában