A vártnál szorosabban

2021.12.02. 19:49

A kanizsai pólósok most rangadóra készülhetnek

Jóval nagyobb küzdelemben szerezte meg a győzelmet a Kanizsa Vízilabda OB I. B-s együttese, mint azt előzetesen várni lehetett a második vonal sorozatában. A siker viszont nem maradt el a „legyőzhetetlenek” ellen sem.

Khüne László

A kanizsaiak játékosa, dr. Illés Sándor két góljával a hazaiak legtöbb találatát jegyezte Fotó: SZA

Fotó: Szakony Attila

Kanizsa Vízilabda –

Incivtus SC 10-9 (4-3, 3-3, 2-2, 1-1)

Nagykanizsa, 30 néző. Jv.: Duray, Kevi.

Kanizsa: Ambrusz – Vadovics L., dr. Illés 2, Klár 1, Szőke B. 1, Márkus 1, Gál S. 1. Csere: Ajkay-Takács (kapus), Vadovics Á. 1, Vass B. 1, Marnitz 1, Szávai 1, Vlaszák, Solymosi. Edző: Regős Áron.

A kanizsaiak játékosa, dr. Illés Sándor két góljával a hazaiak legtöbb találatát jegyezte Fotó: SZA

A kanizsai együttes szinte elosztotta a gólokat valamennyi kerettagja között a 9. forduló találkozóján, mely jóval kiélezettebb lett a vártnál. Az alföldi vendégek például nem is egy alkalommal ragadták magukhoz a vezetést, 7-6-nál aztán a kanizsaiak visszavették az előnyt. A harmadik negyedben újra azt mutatta az eredményjelző, hogy az egyébként szolnoki illetőségű vendégek már vezetnek (7-8), innen azonban nagy küzdelemben a Kanizsa Vízilabda visszakapaszkodott, s nagy csatában hozta a meccs három pontját. Jobb gólkülönbsége miatt a nagykanizsaiakat találjuk a tabella második helyén, s éppen azt az AVUS-t előzik meg így, melyet szombaton fogadhatnak.

Regős Áron: „Nehézkesen kezdtük a mérkőzést, plusz voltak hiányzók is, de ez nem mentség arra a játékra, amit produkáltunk. Enerváltak, fá­radtak voltunk, rossz döntéseket hoztunk támadásban, de főleg védekezésben, s itt követtük el a legtöbb hibát. Az Invictus SC jól játszott, kihasználta a hibáinkat. Vártam azt, hogy esetleg jön majd egy gyengébb játék, ez most bekövetkezett, a győzelemnek viszont örülök, mert ez is nagyon fontos három pont számunkra. Dolgozunk tovább, hogy kijavítsuk mindazt, amit kell.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában