sörgyári hétvége

2021.11.12. 18:53

Sűrű hétvége előtt állnak a női asztaliteniszezők Nagykanizsán

Szombaton és vasárnap a fővárosban fejeződik be az őszi idény az Extraligában, az Ormai- csarnokban rendezik meg a 9–11. fordulókat.

Benedek Bálint

Radmila Tominjak Fotó: zh

A Budaörs, a Kecskemét és a Soltvadkert lesznek a Kanizsa Sörgyár SE ellenfelei. Előbbi két csapat az Erdérttel együtt kiemelkedik a hazai élvonal mezőnyéből, valószínűleg ezek a gárdák foglalják majd el a dobogót a szezon végén. Ellenük a tisztes helytállás a cél a Jakabfi Imre csapatvezető által irányított gárda számára. A csapatvezető elárulta: a Juhász Mariannal alaposan megerősödött Soltvadkert ellen már reálisnak tűnik a pontszerzés, de ehhez is bravúr kell.

Radmila Tominjak Fotó: zh

- A csapatunk Vejnovic, Tominjak, Kovács összeállításban áll az asztalhoz – folytatta Jakabfi Imre. – Jó hír, hogy a korábban magyar állampolgár lett Vejnovic nemrégiben megkapta a magyar játékjogosultságot, így párosban a Vejnovic-Tominjak kettős játszhat. A második számú alakulatunk az NB I. Északnyugati csoportjában Győrben játszik, ahol a résztvevő öt csapat az őszi körmérkőzést teljesíti. Négy kemény meccs vár tehát Véghre, Mátraira, Újházira és Orbánra. A mezőny tavasszal is teljesít majd egy hasonló hétvégét, és a két legjobb ezek után a feljutásról döntő rájátszásba kerül. Célunk az, hogy az első két hely valamelyikén végezzünk. A csoportban a Győr II., valamint a Tata ígérkezik a legnagyobb ellenfélnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában