nemzetközi siker

2021.11.17. 20:42

Horváth Jókus Vivien remekelt, a SKDUN vb-n szerzett bronzokat

Szép nemzetközi sikerről kaptunk hírt a Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület (ZSKE) háza tájáról, ugya­nis versenyzőjük, Horváth Jókus Vivien a Szerbiában rendezett SKDUN világbajnokságról érmekkel térhetett haza.

Kerkai Attila

Horváth Jókus Vivien a megszerzett érmeivel Fotó: ZSKE

Szerbiában, egészen pontosan Zrenjaninban, azaz Nagybecskereken zajlott a 28. SKDUN shotokan karate világbajnokság, ahol a magyar színeket Horváth Jókus Vivien, a ZSKE tehetsége is képviselte. Molnár Tamás edző tanítványa egész évben hozta az elvárásokat, és edzője szerint még nagy lehetőségek előtt áll. Amit a vb-n is bizonyított, hiszen felkészült ellenfelekkel találkozott, és velük is szemben is megállta a helyét.

Horváth Jókus Vivien a megszerzett érmeivel Fotó: ZSKE

Mi több, Horváth Jókus Vivien három éremmel tért haza. A 14-15 éves korosztályban sanbon shobu küzdelemben és ippon shobu küzdelemben is bronzérmet szerzett. Benevezték a 16-20 évesek korosztályába is, ahol a magyar kumite csapat tagjaként vette fel a harcot a riválisokkal, és itt is egy bronzérmet szereztek a magyarok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában