Frissen Zalából

2021.11.06. 15:23

A Zalakerámia-ZTE KK kitiltotta a játékosát inzultáló szurkolót

Mint lapunk elsőként megírta, a péntek esti, Zalakerámia-ZTE KK – Nyíregyháza férfi kosárlabda-mérkőzést követően az egyik szurkoló többek állítása szerint is leköpte az egerszegi együttes játékosát, Horti Bálintot.

Kerkai Attila

Fotó: Katona Tibor

Még akkor este megkérdeztük a ZTE KK válogatott kosarasát arról, hogy mi történt, azonban Horti Bálint annyit mondott: ő nem kíván ebbe belemenni, ha a klub kommunikálni akarja az esetet, majd megteszi.

Szombaton ez is megtörtént, ugyanis délután a a Zalakerámia ZTE KK egy közleményt tett ki honlapjára, amit hozzánk is eljuttattak.

Fotó: Katona Tibor

Mint olvasható, a klub teljes mértékben kiáll a játékosaiért és a szakmai stábért, elhatárolódik minden olyan a sporttal összeegyeztethetetlen cselekedettől és szélsőséges megnyilvánulásról, így „a tegnapi Zalakerámia ZTE KK – HÜBNER Nyíregyháza BS mérkőzés lefújását követő eseménytől is. Csapatunk eddig sem tűrte és ezután sem fogja az ilyen jellegű megnyilvánulásokat.

Klubunk döntése értelmében a renitens szurkoló a beazonosítását követően 2022.11.06.-ig nem látogathatja ZTE KK hazai rendezésű mérkőzéseit.”

Konkrétan tehát nem írják mi történt, de éppen elegen látták a sajnálatos esetet...

Mint ismert, a ZTE KK nagy csatában, egy ponttal (85-84) kikapott a Nyíregyházától, és továbbra is utolsó előtti a tabellán.

Kapcsolódó cikk:

https://www.zaol.hu/sport/helyi-sport/nagy-a-baj-a-zte-kk-kikapott-a-nyiregyhazatol-is-5747438/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában