vízilabda

2021.11.18. 20:17

A kanizsai pólósok ezúttal Székesfehérváron nyertek

Nem került egy győzelemnél távolabbra az első és második helyezett csapattól a Kanizsa Vízilabda a tabellán, ugyanis az OB I/B legutóbbi fordulójában Székesfehérváron győztek Regős Áron tanítványai.

Khüne László

Marnitz Gergő tüzel kapura: háromszor is betalált Fotó: Szakony

Fotó: Szakony Attila

Fehérvár VS-Kanizsa Vízilabda 12-17 (2-7, 4-3, 3-4, 3-3)

Székesfehérvár, 30 néző. Jv.: Donauer, Bujka.

Kanizsa: Ajkay-Takács – Vadovics L. 1, Vass B. 2, dr. Illés 3, Balli, Klár 1, Balaska 2. Csere: Ambrusz (kapus), Vadovics Á., Szőke B. 1, Marnitz 3, Szávai 2, Márkus, Gál S 2. Edző: Regős Áron. Villámrajtot vett a kanizsai vízilabda-együttes Fehérváron- 2-2 után dobott zsinórban öt gólt -, ami meg is határozta a meccs további képét. Gál Sándorék ugyan nem lazítottak, a hazaiak viszont elkapták a meccs ritmusát, s a harmadik negyedre 10-7-ra, majd 11-8-ra is feljöttek. A vendégek aztán nem „aludtak bele” a meccsbe, s az ötgólos vezetésüket nem csupán visszaszerezték, de meg is tartották a zárófelvonásban, s továbbra is a táblázat harmadik helyén állnak.

Marnitz Gergő tüzel kapura: háromszor is betalált Fotó: Szakony

Jók: Marnitz, dr. Illés, Gál.

Regős Áron: Nagyon örülünk az újabb győzelemnek, az első negyed jó játéka meghatározta a mérkőzés kimenetelét. Értékes három pontot sikerült begyűjteni egy jól játszó Fehérvár ellen. A támadójátékkal elégedett vagyok, a védekezéssel kevésbé, nagyon sok a tizenkét kapott gól, ebben mindenképpen markánsan javulnunk kell!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában