Frissen Zalából

2021.11.25. 18:42

A Kanizsa Vízilabda pontszámban már beérte az OB I B 2. helyezettjét

A közép­mezőnyhöz tartozó ellen­feleket fogad a Kanizsa Vízilabda OB I B-s férfi csapata: legutóbb a Ceglédi VSE-t győzték le a zalaiak, akik szombaton az Invictus UVSC-t fogadják Kanizsán.

Kühne László

Elszánt ceglédi védő üldözi a kanizsai Marnitz Gergőt

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Kanizsa Vízilabda–Ceglédi VSE 15-7 (4-1, 4-3, 3-1, 4-2)

Nagykanizsa, 30 néző. Jv.: Füzesi, Tordai.

Kanizsa: Ajkay-Takács – Vass B. 5, dr. Illés 2, Szőke B. 3, Szávai, Márkus 1, Gál S. Csere: Ambrusz (kapus), Solymosi, Vlaszák, Balli, Marnitz 3, Kaszper G. 1, Balaska. Edző: Regős Áron.

A Kanizsa Vízilabda immár harmadik az OB I B-s táblázaton, ráadásul pontszámban beérte a második szombathelyi AVUS-t. A zárkózáshoz pedig mindenképp szükségesek az olyan győzelmek, mint amilyen volt a Fehérvár, vagy legutóbb a Cegléd ellen aratott. A Pest megyeiek a nagykanizsai uszodában a második negyed közepén még vissza tudtak jönni két gólra, onnantól azonban a házigazda végleg ellépett tőlük (10-4).

Elszánt ceglédi védő üldözi a kanizsai Marnitz Gergőt
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Jók: Vass B., Marnitz, ­Szőke B.

Regős Áron: „Elégedett lehettem a játékkal, bár bosszantó, hogy kaptunk 3-4 olyan gólt, amikor a blokkok nem voltak a helyükön. Fontos három pontot gyűjtöttünk be, hiszen a Cegléd rutinos, masszív csapat, mindenképp értékes volt ez a győzelem. Készülünk tovább gőzerővel, előbb az Invictusra, majd az AVUS elleni rangadónkra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában