ZTE KK

2021.10.20. 19:58

Heron helyén Parks folytatja a férfi kosarasoknál

Mint korábban jeleztük: légióst cserél a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata. A klub kedd este jelentette be: az új fiút Deondre Parksnak hívják, Mustapha Heron pedig távozik.

Kerkai Attila

Deondre Parks a ZTE KK tegnap délutáni edzésén Fotó: Katona Tibor

Már a Paks elleni győztes találkozó után jeleztük, hogy légióscsere várható a ZTE KK-nál. Az sem meglepetés, hogy éppen Mustapha Heron szerződésének felbontását kezdeményezték a klubnál, hiszen bár a játékos a tolnaiak elleni sikerben döntő szerepet vállalt, tartósan nem tudta hozni azt a formát, amit vártak tőle Egerszegen. Az időzítés persze nem éppen szerencsés, főleg a játékos szempontjából, amikor éppen jól játszott… A klub hivatalos indoklása szerint Heron sérüléssel bajlódik, és ez a probléma elhúzódik, így elköszönnek tőle.

Deondre Parks a ZTE KK tegnap délutáni edzésén Fotó: Katona Tibor

Az „érkezési oldalon” pedig egy másik amerikai, Deondre Parks található. A 29 éves, 185 cm magas kosaras az 1-2-es poszton bevethető, játszott angol, tunéziai, izraeli, grúz, kanadai és ciprusi csapatokban, legutóbb pedig a finn bajnok Salon Vilpas Vikings együttesének tagja volt a leírtak szerint. Egyelőre csupa jót hallani róla. Legyen is úgy, de minden a pályán dől majd el.

Parks a vasárnapi, Falco KC elleni hazai mérkőzésen már játszhat, addig pedig a Teo Cizmic vezette szakmai stáb legfontosabb feladata az lesz, hogy az új fiúval megismertesse az együttes játékát. Már amennyire ez ilyen rövid idő alatt lehetséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában