Frissen Zalából

2021.09.29. 19:48

A söjtöri kötődésű úszóbajnokkal, Betlehem Dáviddal találkozhattak a helyiek

Közönségtalálkozót rendezett a Festetics Mária IKSZT-ben az önkormányzat, az est vendége a hosszútávúszó Betlehem Dávid volt.

ZH

Az előtérben Török Iván és Betlehem Dávid, mögöttük a közönség

Fotó: ifj. Török Iván

A 18 éves sportember erős söjtöri kötődéssel rendelkezik, szülei itt gyerekeskedtek, nagyszülei ma is a faluban élnek. Ezenkívül tényszerűen sokat tudni pályafutásáról (kétszeres junior-Európa-bajnok, felnőtt-Eb-bronzérmes...), ám az emberre is sokan kíváncsiak voltak – ezt jelzi, hogy a könyvtárban több mint félszáz érdeklődő gyűlt össze.

Az előtérben Török Iván és Betlehem Dávid, mögöttük a közönség
Fotó: ifj. Török Iván

A programot Könyves Gábor polgármester nyitotta meg, majd Dávid képekkel illusztrálva beszélt eddigi eredményeiről. A beszélgetést – melybe a közönség is aktívan bekapcsolódott – Török Iván képviselő vezette.

A vendég nagy szeretettel beszélt nevelőklubjáról és -edzőjéről (ZÚK, Horváth Csaba), őszintén a mindennapi erőfeszítésekről, illetve elszántan a terveiről. A söjtöriek remélik: egyszer olimpia után is találkozhatnak vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában