Frissen Zalából

2021.08.12. 20:30

Csehországban versenyeztek a zalaegerszegi bringások

A csehországi Hlinsko település mellett rendezték meg a mountain bike XCO (olimpiai szakág) Cseh Kupájának soron következő fordulóját. A nemzetközi mezőnyben ott voltak a megyeszékhelyi GreenZone-ZKSE versenyzői is.

Varga Andor

A ZKSE legjobbja, Bruchner Regina bemelegít

Fotó: ZKSE

Az egyesület elnöke, Horváth Szabolcs elmondta: előszeretettel vesznek részt cseh viadalokon, melyeken hegyvidéki körülmények közt és nagyon erős ellenfelekkel mérethetik meg magukat a zalai bringások. „A Cseh Kupán egy korosztályi abszolútban van annyi induló, mint idehaza egy egész versenyen. A lányoknál 50–60, a fiúknál pedig 100–120 versenyző áll a rajtban” – mondta Horváth Szabolcs, hozzátéve: a mostani viadalon a rendezők egy sípálya lejtőjén jelölték ki a távot, ahol körönként 150 méteres szintkülönbség várt a kerékpárosokra.

A ZKSE legjobbja, Bruchner Regina bemelegít

A ZKSE eredményei. Nők, U13: 11. Szücs Borbála. U15: 20. Szabó Léna, 22. Szücs Júlia. U17: 6. Bruchner Regina. Férfiak, U15: 41. Kálmán Dániel Ákos. U17: 52. Endrédi Máté, 87. Rákosa Bence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában