Frissen Zalából

2021.07.27. 15:17

Megvan a ZTE KK ötödik légiósa is

Kedden az utolsó légiósára is fény derült a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda csapatának, aki nem más, mint Mustapha Heron.

Kerkai Attila

Fotó: ztekosar.hu

A 24 esztendős, 197 cm magas amerikai kosaras a St. Johns egyetem elvégzése után a 2020/21-es szezonban az angol Leicester Riders csapatában kezdte európai profi karrierjét, ahol 16 mérkőzésen 24,9 perc alatt 11,6 pontot, 4,2 lepattanót átlagolt – olvasható a ZTE KK honlapján.

Fotó: ztekosar.hu

Ezzel pedig eldőlt, hogy ki lesz az az öt külföldi kosaras, aki a következő szezonban a ZTE KK-ban játszik majd. Korábban Zane Knowles, Jordan Barnett, Derrick Williams és Carlton Guyton érkezést jelentették be az egerszegiek. A horvát vezetőedző, Teo Czmic tehát velük kezdheti el a munkát a csapatnál, amely szinte teljesen kicserélődik a következő szezonra – kivételt jelentenek ez alól az együttes fiataljai, akikkel hosszabbított a klub.

A felkészülés a jövő héten kezdődik, előbb felmérésekkel, majd augusztus negyedikén az alapozás érdemi része is elkezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában