Frissen Zalából

2021.05.04. 20:00

ZTE KK: továbbra is arccal a fiatalok felé

Szerdán folytatja szereplését a 9–14. helyért zajló rájátszásban a Zalakerámia-ZTE KK NB I. A csoportos férfi kosárlabdacsapata. Az egerszegiek 18 órától az Oroszlány vendégei lesznek.

Kerkai Attila

Simon Kristóf a legutóbbi, kaposvári találkozón. A ZTE KK irányítója is több szerephez jut most már Fotó: Bálizs Zsuzsa

Szombaton a ZTE KK a Kaposvár otthonában szerepelt és 81-74-re kikapott. Az egerszegieknél az amerikai különítmény már nem áll rendelkezésre, a légiósok közül már csak a horvát Tonko Vuko. Heinrich Róbert vezetőedző továbbra is sok fiatalt szerepeltet a meccseken, hiszen a biztos bennmaradást már kiharcolta az együttes.

Szombaton Kaposváron is jól küzdöttek a kék-fehérek, de a vereséget nem tudták elkerülni. Heinrich Róbert azt emelte ki, hogy a fiatalok sok percet tölthettek a pályán.

Simon Kristóf a legutóbbi, kaposvári találkozón. A ZTE KK irányítója
is több szerephez jut most már Fotó: Bálizs Zsuzsa

Az Oroszlány csapatában – egy kivétellel – továbbra is ott vannak a szezon során szerepeltetett légiósok, így szerdán a papírforma alapján esélyesebb az OSE. Heinrich Róbert, a ZTE KK vezetőedzője nem szolgált éppenséggel túl jó hírekkel az újabb fellépés előtt.

– Megfogyatkozott keretünkből további hiányzók lehetnek, de csak a mérkőzés napján derül ki, hogy kikre számíthatok – hallottuk a szakvezetőtől. – Bonifert beteg, Polster megsérült, Vuko pedig a derekával bajlódik. A sort folytatva: Antóni megkapta a védőoltást, de belázasodott. A cél nem lesz más Oroszlányban sem, mint az, hogy a fiatalok minél többet töltsenek a pályán. A nehézségek ellenére remélem, hogy játszunk egy jó mérkőzést.

Mint ismert, az utolsó helyezett csapat esik ki az élvonalból, amely a Jászberény lesz, hiszen a hátralévő fordulókban már nem tud senkit utolérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában