Frissen Zalából

2021.05.06. 19:05

Zala megyei női kézilabda-bajnokság: Kétkörös rájátszás következik

Befejeződött a minap a Zala megyei női kézilabda-bajnokság alapszakasza, a hét végén pedig kezdődik a kétfordulós rájátszás, amely a végső sorrendet dönti majd el.

Kerkai Attila

Vers Ákos együttese, a Szombathelyi KKA serdülői veretlenül zárták az alapszakaszt Fotó: SZKKA

A 2020–2021. évi bajnokságba nyolc csapat nevezett be, kettő Vas megyéből, öt Zalából és egy Somogyból. Ezt a bajnokságot sem kímélte a járványhelyzet, az egyesületek legnagyobb problémája a tornatermek bezárása volt, hiszen a megyei bajnokságban szereplő csapatok nagy része iskolai termekben rendezi mérkőzéseit. A nehézségek ellenére végül sikerült őszi és tavaszi rendszerben megrendezni az alapszakaszt.

Vers Ákos együttese, a Szombathelyi KKA serdülői veretlenül zárták az alapszakaszt Fotó: SZKKA

A bajnokság alapszakaszát végül hat csapat fejezte be: 1. Szombathelyi KKA (serdülő), 2. Zalaszentgróti KC, 3. GÓNA SZKKE ifi, 4. Vonyarcvashegy SE, 5. Páterdomb LSC, 6. Pacsai Haladás SE.

A Zala Megyei Kézilabda Szövetség ezt követően döntött a rájátszásról, melyben az első három együttes vehet részt. Az első körös küzdelmeket a mostani hét végén, szombaton 15 órától bonyolítják le a zalaszentgróti Városi Sportcsarnokban, majd jövő szombaton, ugyancsak 15 órától ugyanitt következik az újabb forduló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában