Frissen Zalából

2021.05.18. 21:00

PTE PEAC – Nagykanizsai Futsal Club: Ezúttal sem maradt el a góleső, de nem a zalaiak örülhettek

Előre talán kevésbé kalkulált különbségű vereséget szenvedett a Nagykanizsai Futsal Club az NB II. Nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában, de még így is biztosan tartja hetedik helyét a minitabellán.

Khüne László

Kollár Péter (pirosban) egy korábbi PTE-PEAC elleni mérkőzésen. A kanizsaiak játékosa kétszer is betalált Pécsett Fotó: Szakony

Fotó: Szakony Attila

PTE PEAC –

Nagykanizsai Futsal Club 9-4 (5-2)

Pécs. Jv.: Hartung.

Nagykanizsa FC: Szőke R. – Kollár, Schuller, Fujsz, Szakmeiszter J. Csere: Szakmeiszter Á. (kapus), Bogyó, Horváth G., Horváth E., Józsa, Szőke Á., Bagó Bá., Takács D., Dömötörfy. Játékos-edző: Szőke Ádám.

Gólszerzők: Bartal (11., 12., 22., 29.), Kovács A. (15.), Kőnig (17.), Kungl (20.), Farkas K. (31.), Reith (35.), illetve Szőke Á. (8.), Fujsz (14.), Kollár (33., 35.).

A futsal NB II. alsóházi rájátszásában néhány hete már vívtak gólgazdag találkozót a felek. Akkor 9-2-re nyert a Kanizsa, s ennek újabb felvonása következett Pécsen. Ugyan az NFC szerzett vezetést, de a hazaiak fordítottak, igaz, a nagykanizsaiak szintén gyorsan egyenlítettek. Az ezt követő percek lehettek a találkozó fordulópontjai, mivel a baranyaiak folytatták a gólgyártásukat. A második játékrészben is ők voltak az agilisabbak, így a vendégeknek már csupán a szépítésekre volt lehetőségük.

Szőke Ádám: „Jó iramú meccset játszottunk egy erős ellenféllel szemben, akik a bent maradásuk biztos kiharcolása miatt jobban akarták a győzelmet. Amilyen lehetőségekből az utóbbi hat-hét fordulóban eldöntöttünk meccseket, azok sorát most kihagytuk. A Pécs egyre lelkesebb lett, ezért megérdemelten nyert.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában