Frissen Zalából

2021.04.05. 11:38

ZTE: Waltner miatt megjelentek az edzéseken a szurkolók

Waltner Róbert a DVTK elleni 2–0-s győzelemmel debütált a ZTE FC kispadján a labdarúgó NB I-ben, ezzel a zalaegerszegiek megkezdték menekülésüket a kiesés elől. A találkozó után az NSO Tv stábja Sallói István sportigazgatóval beszélgetett, aki elárulta: az edző személye miatt példátlan összefogás alakult ki a városban a csapat bennmaradásáért.

N-P. T. / nemzetisport.hu

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

„Nyilvánvalóan van egy olyan pozitív hozadéka egy edzőváltásnak, hogy a játékosok felpörögnek, küzdenek azért, hogy bekerüljenek a csapatba, mindenki tiszta lappal indul – kezdte Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója a Diósgyőr elleni győzelem után. – Azt gondolom, Waltner Robi habitusa átragad a csapatra. Űzte, hajtotta őket végig, és meglett az eredménye, úgyhogy nagyon elégedettek vagyunk.”

A videóban elárulja: szerinte miben változott meg a csapat játéka; mekkora lépést tettek ezzel a bennmaradás felé; milyen szempontok alapján választották ki Waltnert; illetve, hogy az egész város beállt az edző mögé, a szurkolók még az edzéseken is megjelentek – olvasható a nemzetisport.hu-n.

Waltner születésnapos kislányának ajánlotta a DVTK elleni győzelmet

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.zaol.hu/sport/helyi-sport/a-zte-fc-legyozte-a-dvtk-t-a-kiesesi-rangadon-5086780/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában