Frissen Zalából

2021.04.23. 20:10

NB III: újra hazai pályán a zalaiak

Vasárnap 17 órától a tabella negyedik helyén álló FC Nagykanizsa a labdarúgó NB III 31. fordulójában a közép­mezőnyhöz tartozó Bicskei TC-t látja vendégül. A ZTE FC II. csapata szintén hazai pályán szerepel, és vasárnap 11 órától a THSE-Szabadkikötő együttesét fogadja.

KL, KA

Vlasics Dániel, (csíkosban) támadja ellenfelét. A kanizsaiaknak jó lehetőség lesz vasárnap megerősíteni pozíciójukat Fotó: SZA

A bicskei és kanizsai labdarúgók október elején 1-1-es döntetlent játszottak egymással a Fejér megyei helyszínen. A találkozó esélyei inkább a nagykanizsaiak mellett szólnak, és természetesen ezt szeretnék is a dél-zalaiak realizálni.

– Annyiban szerencsések vagyunk, hogy eltiltottunk nincs, ugyanakkor sérültjeink azért akadnak – kezdte Koller Zoltán, az FCN vezetőedzője. – Erős, agresszív együttes érkezik hozzánk, s természetesen tisztában vagyunk erősségeikkel. A tavaszi idényt nem kezdték túl jól, ugyanakkor azóta már javítottak mérlegükön. Nem lesz ez a találkozó sem egyszerű számunkra, de úgy is számolunk, hogy meg is kell dolgoznunk a pontokért. A hétközi edzésmunkánk a tervezettek szerint alakult, jöhet tehát a vasárnapi mérkőzés.

Míg a kanizsaiak dobogóért állnak harcban, addig a ZTE FC II. fiatalokból álló együttese a bent maradásért küzd. Az egerszegiek jelenleg a 16., még kieső helyen állnak, de hátrányuk az előttük álló Balatonfüreddel szemben csak 2 pont. Ezért is fájó az a pár mérkőzés, amin a ZTE II. több pontot is gyűjthetett volna.

Most a THSE-Szabadkikötő a vendég, amely tíz ponttal gyűjtött kevesebbet eddig a zalaiaknál. Ebből fakadóan egy olyan ellenfél érkezik, melyet úgymond illene legyőzni, és ez is a célja Bozsik József csapatának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában