Frissen Zalából

2021.04.05. 20:00

A csapatok nem találtak kapuba az NB III.-as zalai rangadón

Zalai rangadót rendeztek vasárnap a labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában. A felek, ahogy ősszel Kanizsán, a megyeszékhelyen is megosztoztak a pontokon.

Bedő István, Kühne László

Vlasics Dániel (balról, Kanizsa) és Kovács Barnabás harca a labdáért

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

 

Jegyzőkönyv

ZTE FC II.–FC Nagykanizsa 0-0

ZTE Aréna, zárt kapuk mögött. Jv.: Kovács G.

ZTE II.: Köcse – Sebestyén, Kovács B., Hegedüs, Kámi, Németh D. (Fehér B.), Szökrönyös D., Németh E., Szalay Sz.(Csóka), Papp, Czuczi. Vezetőedző: Bozsik József.

Nagykanizsa: Borsi – Papp Sz., Szegleti, Bagó, Szabó P., Lőrincz(Vass), Török(Pál), Vlasics (Péntek), Horváth B., Major, Tóth G. Vezetőedző: Koller Zoltán.

A zalai rangadón a vendég kanizsai csapat számított esélyesebbnek, főleg úgy, hogy a ZTE-ben nem volt felnőttkorú visszajátszó. Az egerszegi fiatalok azonban felvették azt a bizonyos kesztyűt, miközben a vendégek is igyekeztek bizonyítani, hogy szeretnének nyerni a zalai rangadón. Mindkét csapat a biztonságra fektette a hangsúlyt, a kapuk ritkán kerültek veszélybe. Mindkét csapat átlövésekkel kísérletezett, egy-egy megpattanó labdát hárítottak a kapusok, vagy a játékszer elkerülte a kaput. Az iramra nem lehetett panasz, becsülettel küzdöttek a csapatok. A lényeg, a gól azonban hiányzott játékukból.

Vlasics Dániel (balról, Kanizsa) és Kovács Barnabás harca a labdáért
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A zalai rangadón végül igazságos döntetlen született. Aminek hazai oldalon örültek talán jobban, hiszen a ZTE fiataljai a Mosonmagyaróvár után ismét egy élbolyban tanyázó csapattól szereztek értékes pontot.

Bozsik József: Gratulálok a fiúknak a pontszerzéshez. Ismét egy jó képességű együttes ellen szereztünk pontot, ami mindenképpen dicséretes.

Koller Zoltán: Küzdelmes mérkőzést vívtunk, melyen mindkét fél taktikusan és győzelemre játszott. Ehhez érzésem szerint mi álltunk közelebb. Nagy sorozatunk szakadt meg ezen a találkozón: tavaly augusztus 30. után most fordult elő velünk újra, hogy nem találtunk be tétmérkőzésen az ellenfél kapujába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában