Egy negyed „kiesett”

2021.03.18. 19:17

A fővárosban nyertek simán a dél-zalai pólósok

A vízilabda OB I B 20. fordulójából előrehozott találkozón a listavezető Kanizsa Vízilabda a VIWA-II. Kerület vendége volt és a Kondorosi úton biztosan győzött.

Kühne László

Fehér sapkában Simon Adrián a Kanizsa egy korábbi mérkőzésén

Fotó: archív/Szakony Attila

VIWA-II. Kerület–Kanizsa Vízilabda 6-21 (1-6, 0-0, 4-8, 1-7)

Budapest, zárt kapuk mögött. Jv.: Nóvé, Ercse.

Kanizsa: Leposa G. – Major 4, Kalanovics, Simon 3, Szávai 2, Dobay G., Balaska 2. Csere: Takács Á. (kapus), Vadovics, Turnai 2, Fodor 3, Marnitz 4, Dobay P., Balli 1. Edző: Ludányi Kadosa.

Az OB I B-s tabellát vezető nagykanizsai vízipólósok a középmezőnybeli főváro­siak vendégei voltak, és remekül kezdtek. Ami azonban a második negyedben történt, az vízilabdameccsen nem éppen megszokott: ez a nyolc perc ugyanis gól nélkül zárult. A harmadik felvonásban aztán valódi gólzuhataggal kárpótolták magukat a korábbi eredménytelenségért a csapatok, de a kanizsaiak ebből az időszakból is jobban jöttek ki, így a negyedik etap kezdetére a meccset gyakorlatilag már meg is nyerték (5-14). Major Martinék lelkesedése ettől függetlenül a mérkőzés hátralévő részében sem lankadt, a zárásig újra alaposan megszórták ellenfelüket, és igen magabiztos különbséggel könyvelhették el az újabb három bajnoki pontot.

Fehér sapkában Simon Adrián a Kanizsa egy korábbi mérkőzésén
Fotó: archív/Szakony Attila

Jók: Major, Marnitz, Le­posa G.

Ludányi Kadosa: „A szezon eddigi legjobb meccsét játszottuk, és ez még akkor is igaz, ha egy negyed szinte kimaradt. A másik három felvonás viszont rendben volt, támadásban is jók voltunk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában