Értékes iksz itthon és egy győzelem

2021.02.08. 20:31

Szombaton egymás ellen játszanak a zalai NB III-asok

Újabb NB III-as ellenféllel szemben vívhatott felkészülési mérkőzést az FC Nagykanizsa szintén harmadosztályú labdarúgó-együttese, Koller Zoltán csapata a Közép csoportban szereplő HR-Rent Kozármisleny FC-t fogadta. A ZTE FC II. Győrben lépett pályára.

Kühne László, Kerkai Attila

Szegleti Gergely (csíkosban) is betalált a mislenyiek ellen

Fotó: Gergely Szilárd

FC Nagykanizsa–Kozármisleny FC 2-2 (0-1)

Nagykanizsa. Jv.: Iványi G.

Nagykanizsa. 1. félidő: Borsi – Pál D., Papp Sz., Major, Horváth B. – Szegleti, Szabó P., Baráth – Ekker, Török, Vass Gy. 2. félidő: Borsi (Kálovics H.) – Bagó Be., Nagy B., Major, Tóth G. – Kretz, Szegleti, Szabó P. – Lőrincz, Kovács Gy., Vlasics. Edző: Koller Zoltán.

Gólszerzők: Szegleti, Major, illetve Hampuk, Vajda.

Szegleti Gergely (csíkosban) is betalált a mislenyiek ellen
Fotó: Gergely Szilárd

A kanizsaiak vezetőedzője, Koller Zoltán ezúttal kisebb sérülések miatt nem számíthatott Horváth Márton, Béli Milán és Péntek Adrián játékára, de gyakorlatilag a Kozármisleny ellen is két különböző csapatot tudott pályára küldeni a kilencven perc során. Az eddigi meccseken kipróbált Tóth Gergő ezúttal is szerepet kapott, viszont szerződtetése a Csács-Nemesapáti SE-től, úgy tűnik, nem realizálódhat. A mislenyiek mindenesetre jó erőfelmérőt biztosítottak, a baranyaiak 2-0-s előnye után állt fel a Kanizsa, és sikerült is egyenlítenie.

ETO FC vegyes–ZTE FC II. 1-2 (0-1)

Győr.

ZTE FC II.: Köcse – Jóna, Földvári, Sebestyén, Simon – Kámi – Papp L., Molnár D., Kun (Szökrönyös D.), Csóka D. (Megyesi), – Fehér (Abért). Edző: Bozsik József.

A ZTE II. gólszerzői: Fehér B., Sebestyén (11-esből).

Az egerszegiek második együttese eredetileg a szlová­kiai Komárno gárdájával találkozott volna, de a vendégeknél koronavírusos megbetegedés történt, így lemondták a mérkőzést. Az egerszegiek Győrben találtak új ellenfélre, az ETO utánpótláskorú játékosokkal kiálló „vegyes” csapatával szemben.

Bozsik József, a ZTE II. szakvezetője úgy értékelt: végig kontrollálták a mérkőzést, jól is játszott együttese. Csupán annyi hiányérzete volt, hogy több helyzetet is elpuskáztak, hiszen lőhettek volna még gólokat. Az ellenfélnek nem sok helyzete akadt, amikor igen, akkor Köcse nagyot védett.

A tervek szerint a két, NB III-as nyitányra készülő zalai csapat szombaton 15 órától Zalaegerszegen edzőmérkőzést vív egymással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában