vízilabda

2021.02.24. 21:09

Döntetlen a riválisnál

A Kanizsa Vízilabda OB I B-s listavezető együttese döntetlennel kezdte a tavaszi szezonját. Talán a legnagyobb riválisa otthonában, Szombathelyen sikerült 5-5-ös eredményt elérnie.

Kühne László

Leposa Gábor jó védéseire is szükség volt

Fotó: Szakony Attila

AVUS-Kanizsa Vízilabda 5-5 (0-2, 1-1, 2-0, 2-2)

Szombathely. Jv.: Gérnyi, Kovács S.

Leposa Gábor jó védéseire is szükség volt
Fotó: Szakony Attila

Kanizsa Vízilabda: Leposa G. – Fodor, Kalanovics, Dobay G. 1, Marnitz 2, Szávai, Balaska. Csere: Vadovics, Major 1, Dobay P. 1, Balli, Simon. Edző: Ludányi Kadosa.

Szeptemberben a KVSE rögtön az OB I-ből visszaesett AVUS legyőzésével kezdte idényét és Szombathelyen is hamisítatlan rangadót vívtak a felek. A kanizsaiak úgy szereztek a meccs elején kétgólos előnyt, hogy az első és második negyedben zsinórban hatszor állítottak ki tőlük valakit. Ebből az energiavesztés talán a harmadik játékrész során jött ki, akkor egyenlített is az AVUS. A felek végül megosztoztak a pontokon, vagyis 5-5- re végzett a két csapat, ami azt jelenti, hogy a nagykanizsaiak elveszítették eddigi makulátlan mérlegüket. Az új igazolás, Marnitz Gergő máris két góllal tette le névjegyét és akár tovább is gyarapíthatja ezt szombaton 11 órától – immár Kanizsán -, amikor is Ludányi listavezető legénysége az ötödik ASI DSE-t fogadja.

Ludányi Kadosa: „Kissé kaotikus meccsre sikerült részünkről a szombathelyi bajnoki, amely során, úgy érzem, azért a védekezésünkkel nem volt probléma, a támadójátékunk viszont értelemszerűen lehetett volna jobb. Erre mondják, hogy kicsit még szezon eleji a forma, ugyanakkor ebben helyzetben mégis talán a legfontosabb, hogy ellenfelünk nem tudott hozzánk közelebb kerülni a tabellán.

Jók: Leposa G., Marnitz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában