A rutinosabb vendégek győztek

2021.02.14. 20:03

A Nagykanizsa legyőzte a ZTE FC II.-t

Jó ritmusú felkészülési labdarúgó- mérkőzést vívott egymással a két NB III.-as zalai alakulat, vagyis a ZTE FC II. és az FC Nagykanizsa, a találkozó a rutinosabb kanizsaiak győzelmét hozta az egerszegiek ellen.

Kerkai Attila, Kühne László

Csóka Dominik (kékben) és a kanizsai Kretz Bálint nyargal a labda után. A ZTE II. fiatalját a korosztályos válogatottba is meghívták

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

ZTE FC II. – FC Nagykanizsa 1-3 (0-2)

Zalaegerszeg.

ZTE FC II.: Köcse – Czuczi (Jóna), Földvári (Megyesi), Sebestyén, Hegedűs – Kámi – Pap M. (Szántó M.), Szökrönyös Z. (Simon), Szökrönyös D., Csóka D. (Bekő) – Fehér B. (Abért). Vezetőedző: Bozsik József.

FC Nagykanizsa, 1. félidő: Horváth M. – Pál D., Papp Sz., Nagy B., Tóth G. – Kretz, Szegleti, Szabó P. – Ekker, Vass Gy., Vlasics. 2. félidő: Borsi – Bagó, Nagy B., Major, Koller G. – Baráth, Szegleti, Szabó P. – Ekker, Lőrincz, Horváth B. Vezetőedző: Koller Zoltán.

Gólszerzők: Fehér B., illetve Vlasics, Vass Gy., Lőrincz.

Csóka Dominik (kékben) és a kanizsai Kretz Bálint nyargal a labda után. A ZTE II. fiatalját a korosztályos válogatottba is meghívták Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Az egerszegiek fiataljai ellen a kanizsaiak ismét úgy álltak fel, hogy az első és a második félidőben is gyakorlatilag két különböző együttesük futhatott ki a találkozóra. Arra a meccsre, mely kimondottan ritmusos, gyors összecsapást, illetve az első játékrészben már kétgólos nagykanizsai előnyt hozott. Ezt követően a ZTE II., melyben sok fiatal is helyet kapott, aktívabbá vált, kapufát is elért. A második negyvenöt perc elején szépített a házigazda, jöttek a cserék mindkét oldalon, az FC Nagykanizsa kihasznált még egy hibát, és nyerte meg a felkészülés szempontjából mindkét fél számára hasznos találkozót.

A ZTE FC II. fiatalja, Csóka Dominik is meghívást kapott a magyar U17-es válogatottba, vasárnap csatlakozott is a kerethez. Fiataljaink szerdán Románia ellen játszanak felkészülési mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában