Minden éremből jutott

2020.11.10. 18:15

Regionális mezeifutó-versenyen is bizonyíthattak a ZAC fiataljai

Regionális, Sport XXI. mezeifutó-versenyen álltak rajthoz a Zalaszám-ZAC atlétái, amit a megyeszékhelyi Városi Sportcentrum melletti sík terepet rendeztek meg. 

Kerkai Attila

A Zalaszám-ZAC fiataljainak csoportképe: az egerszegiek érmes csapatai

Fotó: ZH

Az ismerős helyszín mellett az is örömmel tölthette el a házigazda Zalaszám-ZAC fiataljait és edzőiket is, hogy szerencsés helyzetben voltak a Zalaszám-ZAC egyesülete rendezői, hiszen napsütéses időben tudták megrendezni a csaknem 700 m hosszú körpályán ezt a viadalt. A térség klubjait felvonultató bajnokságon csapatban a kőszegiek nyertek, de egyéniben a Szombathely ESE és a Zalaszám-ZAC versenyzői is szereztek aranyérmet.

A Zalaszám-ZAC fiataljainak csoportképe: az egerszegiek érmes csapatai
Fotó: ZH

A zalai vonatkozású dobogós helyezések. U13, csapat: 2. Zalaszám-ZAC (Kell Botond, Both Bálint, Andrasek Vilmos, Nyári Attila, Nagy Roland, Bajnóczi Luca). U13, fiú egyéni: 1. Both Bálint (Zalaszám-ZAC), 2. Kell Botond Zalaszám-ZAC.

U11, csapat: 3. Zalaszám-ZAC (Dormán Vivien, Lettner Levente, Ravadics Áron, Schüller Zoé, Kiss Hanna, Barabás-Bár Zselyke, Barabás-Bár Ajna, Habuczky Zalán, Németh Izabella). U11, fiú egyéni: 3. Habuczky Zalán (Zalaszám-ZAC).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában