helycsere

2020.11.26. 20:08

Büntetővel nyert és megelőzte az NFC-t a REAC

A futsal NB II. 10. fordulójában az NFC hátsó tabellaszomszédjától kapott ki hazai pályán, és a két csapat helyet cserélt a rangsorban.

Kühne László

Horváth Márk gólhelyzetben egy korábbi meccsen

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Nagykanizsai Futsal Club– REAC-SISE 3-4 (1-2)

Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Jv.: Vass I.

NFC: Szakmeiszter Á. – Szőke Á., Kollár P., Fujsz, Szakmeiszter J. Csere: Simon, Joó (kapusok), Bogyó, Horváth G., Csavari, Horváth E., Horváth M., Pataky, Millei. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Szakmeiszter J. (15.), Szőke Á. (34.), Horváth E. (38.), illetve Orosz (13.), Pálmai (15.), Kaszala (35.), Kollár Zs. (39.)

Az egymást jól ismerő két csapat nagy akarással vetette magát a küzdelembe. A vendégek háromszor is vezetést szereztek a találkozón, ám az NFC mindannyiszor egyenlíteni tudott, utoljára a hajrába fordulva. Ekkor úgy tűnt, a hátra lévő időben akár még a győzelemért is mehetnek a zalaiak, ám a végén egy büntető megpecsételte a sorsukat.

Bagó Gábor: „Ez nem a mi meccsünk volt, főleg támadásban voltunk türelmetlenek. Kapkodva játszottunk és a kapu előtt rossz döntéseket hoztunk. Sajnálom nagyon, mert az ilyen mérkőzéseket igenis meg kell nyernünk!”

Kapcsolódó cikk:

https://www.zaol.hu/sport/helyi-sport/jotekonykodassal-tiszteleg-maradona-emleke-elott-a-nagykanizsai-futsal-club-4710352/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában