Szombaton a Sopron érkezett volna Egerszegre

2020.10.30. 19:19

Szerdán talán már játszani tud a ZTE NKK

A hét végén ismét elmarad a ZTE NKK NB I. A csoportos női kosárlabdacsapatának a mérkőzése. Szombaton a Sopron érkezett volna Egerszegre, de a bajnoknak a vírusfertőzés miatt nincs elegendő bevethető játékosa.

Kerkai Attila

muanyag boritasu kosarlabda palya avatas

A ZTE NKK szerdán sem lépett pályára, hiszen a Vasas elleni találkozóját – a fővárosiak kérésére – elhalasztották, s most a Sopron is ugyanezt kérte. Az, hogy mikor léphet ismét pályára Ambrus Péter együttese, egyelőre bizonytalan, s bár játszanának az egerszegiek, de lassan nincs kivel…

A lehetséges folytatással kapcsolatban a ZTE NKK sportszakmai menedzserét, Bencze Tamást kerestük.

– Az biztos, hogy a szombati találkozó elmarad, és egyelőre a jövő szerdai, TFSE-MTK elleni találkozónk is való­színűleg elmarad – közölte Bencze Tamás. – Úgy tudjuk, hogy a fővárosiak kérik a meccs halasztását. Természetesen az lenne a jó, ha játszhatnánk, mi ezt szeretnénk és ellenfelet keresünk. Felvettük a kapcsolatot a Diósgyőrrel, így az még elképzelhető, hogy velük mérkőzünk meg szerdán Egerszegen vagy Miskolcon.

A koronavírus-járvány miatt nagyon sok csapatnál vannak betegek, és a kötelező karantén miatt sorra maradnak el a mérkőzések. A ZTE NKK két korábbi, szintén halasztott mérkőzésének pedig már van új időpontja. A PEAC elleni pécsi összecsapást november 22-én, a Győr elleni egerszegi mérkőzést pedig december 5-én pótolják a megyeszékhelyiek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában