második forduló

2020.09.08. 20:15

Újabb siker a női NB II-ben

A második fordulót is sikeresen vette a ZTE FC NB II-es női labdarúgócsapata, amely hazai környezetben győzte le biztosan a jó képességű fővárosi Airnergy FC együttesét. 

Bedő István

Bicsák Krisztina már korán betalált az ellenfélnek, megalapozva a későbbi győzelmet

Fotó: Katona

ZTE FC–Airnergy FC 2-0 (1-0)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Németh T.

ZTE FC: Császár H. – Nagy B., Szegedi (Matkó), Császár F., Kerkai, Bicsák, Török (Nyári), Varró, Major (Bicsák), Horváth V., Leloviics (Hetyei). Edző: Pergel Andrea.

Gólszerzők: Bicsák (5.), Varró (60.).

A zalai csapat – akárcsak az első fordulóban Balatonfüreden – ismét jól kezdett. A hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést, és az első félidő nagy részében uralták a találkozót. Az első 45 perc hajrájára feljött a vendégcsapat, és a második félidő elején is támadott az Air­nergy FC. A fővárosiak átlövésekkel kísérleteztek, de Császár Hanna biztosan hárította a lövéseket. A ZTE FC egy újabb góllal „hűtötte” le a vendégek éledő reményeit. A folytatásban kiegyenlítetté vált a mérkőzés, ám a hazaiak biztos győzelme nem forgott veszélyben.

Bicsák Krisztina már korán betalált az ellenfélnek, megalapozva a későbbi győzelmet
Fotó: Katona

Pergel Andrea: „A mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelt a győzelmünk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában