a Kanizsai Futóklub szervezésében

2020.09.08. 07:00

Terepfutás dél-zalai dombokon

A budafapusztai arborétum parkolója lesz a kiinduló pontja annak a Tour de Vörcsök 1.0 elnevezésű közösségi terepfutó programnak, amelyet első alkalommal rendez meg a térségben a Kanizsai Futóklub.

Gyuricza Ferenc

Forrás: Shutterstock

A szombat délutáni esemény keretében Kiscsehi, Szentmargitfalva és Csörnyeföld érintésével mintegy tizenöt kilométeres táv vár majd a résztvevőkre. A program délután két órakor kezdődik, a futás indítása pedig egy órával később várható. A célt a Vörcsök-hegyi kilátónál állítják fel, ahol a Pál Pince jóvoltából vacsorával is megvendégelik a sportolókat. A 15 kilométeres táv mellett egy rövidebb, kilenc kilométeres közösségi futásra is lesz lehetőség, ehhez fél négy körül a Kiscsehi és Szentmargitfalva közötti útszakaszon, a budafapusztai elágazónál lehet majd csatlakozni. A programon való részvétel ingyenes, de a szervező egyesület előzetes regisztrációt kért az érdeklődőktől – ennek határideje szerda este nyolc óra.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában