Koronavírus Zalában

2020.09.02. 15:18

Koronavírusos játékos miatt nem játszik a Komárom: előzőleg az FC Nagykanizsát fogadták

A komáromi focicsapat közösségi oldalán tájékoztatta szurkolóit, hogy egyik játékosuk pozitív tesztet produkált, ezért a következő bajnoki meccset elhalasztották.

kemma.hu, zaol.hu

20200826, Nagykanizsa, NB III. Nyugati Csoport : FC Nagykanizsa - Érdi Városi SE /zöldben/ . Fotó : Szakony Attila SzA Zalai Hírlap ZH

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Az NB III. Nyugati csoportjában szereplő Komárom közösségi oldalán tett fontos bejelentést. A csapat egyik játékosa koronavírus-járvány tüneteit produkálta és az elvégzett teszt is pozitív eredményt mutatott – írja a kemma.hu.

Elővigyázatosságból ezért a keret számos tagját vasárnap éjfélig karanténba helyezték. Ez az intézkedés a tabella hatodik helyén álló együttes soron következő mérkőzését is érinti. A következő fordulóban a Bicskével csatáztak volna, azonban a vírushelyzet miatt a találkozót elhalasztották. A mérkőzést szeptember 16-án, 18 óra 30 perckor pótolják.

A KVSE előző mérkőzését éppen az FC Nagykanizsa ellen vívta. A zalai csapat egyelőre nem adott ki tájékoztatást a dologgal kapcsolatban.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában