NB III.

2020.07.10. 18:28

FC Nagykanizsa: győztes kezdés

Idegenbeli győzelemmel nyitotta nyári felkészülési mérkőzéseinek sorát az FC Nagykanizsa, mely a labdarúgó NB III. új idénye előtt igyekszik a lehető legjobb formába kerülni.

Kühne László

Kozármisleny FC–FC Nagykanizsa 2-3 (1-1)

Kozármisleny.

Nagykanizsa: Horváth M. – Bagó, Tratnyek D., Major, Horváth B. – Szegleti, Kretz, Szabó P. – Ekker, Vass Gy., Vlasics. Csereként pályára lépett: Borsi, Baráth, Béli, Török. Vezetőedző: Koller Zoltán.

A kanizsai gólszerzők: Török (2), Szabó P.

A kanizsai piros-kékek soraiban több új labdarúgó is szerepelt: Török Milán és Vass György Hévízről, Szabó Patrik pedig a Puskás II.-től érkezett, míg a legutóbb szintén hévízi Tratnyek Dániel egyelőre próbajátékon van Nagykanizsán. A találkozón két „osztálytárs” feszült egymásnak, hiszen a Kozármisleny az NB III. Közép csoportjában, a Kanizsa pedig a nyugati mezőnyben töltötte az elmúlt évet.

A meccsen a hazaiak szereztek vezetést, majd az FCN egyenlített és fordított, a második mislenyi gól után pedig még a győzelmet is ki tudta csikarni. Persze az eredmény most még másodlagos, de a mérkőzés a zalai vezetőedző, Koller Zoltán szerint jól szolgálta a felkészülést.

Az FC Nagykanizsa ma délelőtt ugyancsak idegenben, Szentlőrincen játssza következő gyakorló mérkőzését: ez az ellenfél elvileg „nagyobb falat” lesz, hiszen a hazai csapat az NB II. egyik újonca lesz az új szezonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában