A női csapatnál még hiányzik a megoldás

2020.07.16. 20:27

Benevez a ZTE NKK is, keresik a csapatot

A múlt héten írtunk a ZTE NKK élvonalbeli női kosárlabda­csapatának gondjairól, s miután pénteken eljön a 2020–2021. évi NB I. A csoportos női bajnokság nevezési határideje, ismét rákérdeztünk a klub vezetésére, s azt a választ kaptuk, hogy beadják a nevezést.

Kerkai Attila

Horváth Zsófia sem tudhatja még, milyen csapat lesz...

Fotó: KT

Ami önmagában jó hír, hiszen az lett volna a tragédia, ha a 26 esztendeje folyamatosan az élvonalban szereplő egerszegi női csapat már ezt az esélyt sem kaphatja meg. A nevezéssel viszont a ZTE NKK gondjai még nem oldódtak meg. Ahogy múlt heti írásunkban Tóth László ügyvezető is jelezte, a tervezett költségvetésük jelentős százaléka majd csak a jövőben áll rendelkezésre, így „hiányzik még az az összeg, amivel egy teljes szezont tervezhetnénk”.

Horváth Zsófia sem tudhatja még, milyen csapat lesz...
Fotó: KT

Most ismét megkerestük az ügyvezetőt, aki megerősítette, hogy beneveztek a következő bajnokságra is.

– A nevezésünket beadtuk, de a gondjaink még nem oldódtak meg – mondta Tóth László. – Mindenképpen megpróbálunk egy csapatot összehozni Horváth Zsófia vezetőedzővel egyeztetve. Felkértük, hogy nézze meg, kik jöhetnek szóba, kikkel egyezhetnénk meg, kikkel számolhatunk. Első lépésben ezt szeretnénk látni és persze dolgozunk továbbra is a megoldáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában