A Délzalai Vízmű SE úszói

2020.05.27. 19:27

Az erőnlét szinten tartása a céljuk

A Délzalai Vízmű SE úszóinál is elkezdődött a felkészülés, illetve a hiány- vagyis versenypótló tréningek időszaka. Vízbe nem szállhatnak még a klub növendékei, de a szárazföldi edzéseket mindenki nagy örömmel látogatja.

Kühne László

„Partra vetett” kanizsai úszók a Mindenki Sportpályáján Fotó: a szerző

Nem voltak egyszerű helyzetben az úszók sem, hiszen a koronavírus-járvány átírta a programjukat. Ám az érintettek Nagykanizsán is alkalmazkodtak a kialakult helyzethez, az otthoni készülést pedig mostanra felváltották a szabadtéri tréningek.

– A Mindenki sportpálya lett a bázisunk az utóbbi hetekben, mivel az uszoda még zárva van – kezdte vázolni a helyzetet a nagykanizsai klub vezetőedzője, Polgár Sándor. – Reménykedünk abban, hogy minél hamarább medencében tudjuk folytatni az edzéseket, addig azonban szabadtéren találunk a fiataloknak olyan feladatokat, melyekkel az erőnléti szinten tartást azért meg tudjuk oldani.

Az alagút végén pedig látják a fényt, hiszen az egyesület részéről elmondták: ha jövő héttől lesz már strand, akkor az edzéseket természetesen szeretnék ott tartani. Attól fogva pedig a víz ismét fontos szerepet tölthet be a kanizsai úszók mindennapjaiban…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában