Sikerek

2020.03.26. 20:01

Kanizsai kötélugrók remeklése Szolnokon

A Szan-Dia FSC sportolói közül a kötélugrók néhány hete Szolnokon kötelezhettek ütemre a minél jobb helyezésekért.

Kühne László

Szabó Péter, a kanizsaiak talán legrutinosabb versenyzője

Fotó: Szakony Attila

A kanizsai kötélugrók előbb az új, nyolc versenyszámból álló csapatbajnokságon küzdöttek, az egyéni világbajnoki kvalifikáció második köre zajlott, melyen Csermák Tamás remekül versenyezve első helyet szerzett.

Szabó Péter, a kanizsaiak talán legrutinosabb versenyzője
Fotó: Szakony Attila

A csapatversenyen a nagykanizsaiak fiatal serdülői a negyedik helyen végeztek, viszont az egyköteles párosban a Burusán Dóra, Szilovics Fanni duó a dobogó tetejére állhatott, és a felnőttek is be­zsebeltek összetettben egy harmadik helyezést.

A páros gyorsaságiban a Szabó Péter, Csermák Tamás duó a dobogó tetejére állhatott, míg a kétköteles versenyszámok közül a DD 3 gyorsaságiban második, míg a DD 3 szabadon választott gyakorlatban harmadik pozíciót gyűjtött be. A serdülők együttesét Burusán Dóra, Szilovics Fanni, Csermák Anna, Doszpot Marcell, valamint Temesi Bence, a felnőttekét Marton Júlia, Erdélyi Lujza, Sipos Dorka, Csermák Tamás, illetve Szabó Péter alkotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában