Könyv Kammerer Zoltánról, a kajakozólegenda pályafutásáról

2019.12.20. 19:24

Kamera hatodik olimpiájára készül

A karácsonyi könyvpiac egyik sláger sportkötetének számít Pálfalvi Gábor rádiós-újságíró Kamera című könyve, amely a napokban kerül a boltokba.

ZH

Balról Hüttner Csaba szövetségi kapitány, Kammerer Zoltán és a szerző, Pálfalvi Gábor a győri könyvbemutatón Fotó: ZH

Fotó: ROZSA TAMAS

A lokálpatrióta győri szerző, több nagy sikerű sporttémájú könyv írója – Futball-láz, Idegenlégiósok, Életre halálra(?), Sérült vándor, A futballkirály, Az aranysípos Puhl után – sorrendben hetedik kötetéből az egyik legsikeresebb magyar sportoló, az immáron huszonhárom esztendeje a Győri Vízisport SE színeiben „lapátoló” Kammerer Zoltán bámulatos győzelmekkel és kudarcokkal övezett rendkívüli életútját ismerheti meg az olvasó. A szerző egyben bepillantást nyújt e sikeres sportág hazai, egyáltalán nem idilli életébe, viszonyaiba. Fellebbenti a fátylat a magyar kajak-kenu sport kulisszatitkairól, kényes kérdéseiről, anomáliáiról. A Kamera című kötetben a főszereplő mellett társai, a karrierjét segítő edzők, szövetségi kapitányok, sportvezetők, olimpiai bajnokok, rádió- és televízióriporterek, a hazai művészvilág illusztris színészei és zenészei is megszólalnak, a kajakos zseniről vallanak.

Balról Hüttner Csaba szövetségi kapitány, Kammerer Zoltán és a szerző, Pálfalvi Gábor a győri könyvbemutatón Fotó: ZH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában