A bajnokság februárban folytatódik a sakkozóknál

2019.12.18. 18:30

Csuti-siker Kanizsán

Befejeződött az őszi szezon az NB I B-s és az NB II-es sakkcsapatbajnokságokban is. A második vonalban a zalai rangadón az egerszegi Z. Csuti-Hydrocomp SK győzött, méghozzá szoros küzdelemben. Folytatás február első vasárnapján.  

Kerkai Attila

20191215, Nagykanizsa, A zalai rangadón a Csuti SK játékosa, Horváth Sándor (balról) figyeli, milyen lépésre készül Papp Nándor Fotó: Szakony

NB I B Charousek csoport:

Tungsram Aquaprofit NSK II. – Zalaegerszegi Csuti-Hydrocomp SK 5,5:6,5

Eredmények (elöl a hazaiak): Markoja–Horváth Á. döntetlen, Bodó N.–Varga döntetlen, Gombócz–Mészáros 1:0, Krutti–Horváth T. döntetlen, Orsó–Horváth Gy. döntetlen, Bodó B.–Mádl döntetlen, Sipos–Párkányi 1:0, Haselbach–Dobos 1:0, Ladányi–Csiszár 0:1, Papp–Horváth S. 0:1, Balsai–Boronyák 0:1, Horváth Cs.–Pogány 0:1.

Az egerszegieknél Horváth Ádám és Mészáros Tamás is nyert állásban hibáztak, így alakult ki a szoros végeredmény a megyei rangadón. Az őszi hat fordulóban hat győzelmet szerzett Z. Csuti-Hydrocomp vezeti a táblázatot.

Az állás: 1. Z.Csuti-Hydrocomp 46 pont, 2. Viadukt Biatorbágy 44,5, 3. Ajka 44, ...5. Tungsram-Aquaprofit NSK II. 39.

20191215, Nagykanizsa, A zalai rangadón a Csuti SK játékosa, Horváth Sándor (balról) figyeli, milyen lépésre készül Papp Nándor Fotó: Szakony

NB II Széchenyi csoport:

Ajka II.–Keszthelyi

Spartacus SK 5,5:6,5

Nyertek: Németh, Alexandrova, Süket Márk, Salamon. Döntetlen: Jansen, Rózsa, Szakály, Tamás, Biskopics.

Z.Csuti-Baki

Agrocemtrum–Ezüst

Huszár SE 9,5:2,5

Nyertek: Vass, Korcz, Balogh, Bali. Németh J. Kertész, Apró, dr. Czilli. Döntetlen: Farkas, Deák, Pete. A bajnokság állása: 1. Széchenyi Győr 37 pont, 2. Keszthelyi Spartacus 29,5, 3. HVSE Infraplan III. 29,5, ...6. Z.Csuti Baki Agrocentrum 20 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában