Újra együtt a sikerekért

2019.09.27. 20:00

A ZÁÉV Zrt. ismét a férfi-kosárlabdacsapat támogatói között

Az elmúlt hetekben sorra ­jelentette be új (és régi) támogatói­val a megállapodását a Zala­kerámia-ZTE KK, s így volt ez pénteken is, amikor a ZÁÉV Zrt.-vel tartott sajtótájékoztatót.

Kerkai Attila

Balról Balaicz Zoltán, jobbról dr. Gyimesi Endre, középen Stárics Kornél és Peresztegi Imre fog kezet

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

A zalai, egerszegi sportklubok és a ZÁÉV Zrt. kapcsolata nem új keletű, ami a pénteki össze­jövetelen is nagy hangsúlyt kapott. Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere kiemelte, hogy a ZÁÉV a legnagyobb zalai cégek közé tartozik és mindig szerepet vállalt a sport támogatásában, amit Peresztegi Imre, a ZÁÉV Zrt. vezérigazgatója is megemlített. Az egerszegi vállalkozás ma már országos szinten is sikeresen működő vállalat, s ahogy a vezérigazgató mondta, örömmel csatlakoztak ismét a Zalakerámia-ZTE KK támogatói közé, hogy ezzel is elősegítsék a férfi kosarasok minél eredményesebb szereplését.

Balról Balaicz Zoltán, jobbról dr. Gyimesi Endre, középen Stárics Kornél és Peresztegi Imre fog kezet Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Stárics Kornél, a ZTE KK ügyvezetője és dr. Gyimesi Endre, a klub társadalmi elnökségének tagja a ZÁÉV Zrt. 70 esztendős múltját emelték ki. Gyimesi Endre például azt is megemlítette: az 1980-ban megépült városi sportcsarnokot is a ZÁÉV építette, amely a hatvanéves múltra visszatekintő kosárlabdacsapat otthona és sikereinek színhelye lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában