A továbbjutó csapatok a következő fordulóban már a főtábláért küzdenek

2019.08.13. 19:46

Megyei MK: a 2. kör következik

A labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtezőinek 2. fordulóját rendezik szerdán 17.30-kor.

Bozó Péter

A Lenti TE (fehérben a hétvégi, Csesztreg elleni rangadón) Gyenesdiásra látogat a 2. fordulóban Fotó: Kósa Róbert

A kilenc még versenyben lévő együttesből ezúttal három erőnyerőként már biztosan a következő kör résztvevője.

A 2018/2019-es megyei I. osztályú bajnokságban elért helyezése alapján a 2. fordulóban erőnyerőként nem kell pályára lépnie az Olajmunkás Gellénházának, a Technoroll Teskándnak és a Zalaszentgrótnak.

A Lenti TE (fehérben a hétvégi, Csesztreg elleni rangadón) Gyenesdiásra látogat a 2. fordulóban Fotó: Kósa Róbert

A Szepetnek együttese, amely az Ada Novát győzte le idegenben 2-0-ra az első fordulóban, ezúttal hazai pályán szerepel, a megyei I. osztály újoncát, a Helsa Andráshida TE-t fogadja. A vendégek az előző körben a Femat Csesztreg együttese ellen szoros küzdelemben nyertek 3-2-re. A Szalai Edelholz-Zalalövőnek nem lesz könnyű dolga, az NB III-tól búcsúzó – az első fordulóból automatikusan továbbjutó – Tarr Andráshida SC-t látják vendégül, míg a bajnokságban ezüstérmet szerző Semjénházát kiejtő Creaton-Lenti TE a Gyenesdiás Kinizsi otthonába látogat a második fordulóban.

A győztesek a következő körbe kerülnek, ahol a három erőnyerő is csatlakozik hozzájuk. A 3. fordulóra augusztus 28-án, szerdán 17 órakor kerül sor, az onnan továbbjutó három együttes a Magyar Kupa főtábláján folytatja.

A 2. forduló párosítása:

17.30: Szepetnek–Helsa Andráshida TE, Szepetnek. Szalai-Edelholz Zalalövő–Tarr Andráshida SC, Zalalövő. Kinizsi SK Gyenesdiás–Creaton Lenti TE, Gyenesdiás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában