A nézőket is várják a Sopron KC ellen

2019.08.29. 20:18

A ZTE KK új csapata pénteken bemutatkozik

A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata pénteken első felkészülési mérkőzését vívja, az ellenfél a Sopron lesz. A találkozó nyilvános lesz, így az egerszegi szurkolók először láthatják az új összetételű ZTE KK-t.

Kerkai Attila

Bencze Tamás is kíváncsi lesz a játékra Fotó: PU

A mérkőzést pénteken 18 órai kezdettel rendezik meg a Zalakerámia sportcsarnokban, a belépés ingyenes, ám a szurkolók ezúttal nem a megszokott módon juthatnak be a létesítménybe. A sportcsarnok főbejárata és az előtte lévő területen felújítási munkák zajlanak, így parkolni sem lehet itt. A nézők 17.30 órától a csarnok oldalán lévő E1 és E2 menekülőkapukon juthatnak be a csarnokba.

Bencze Tamás is kíváncsi lesz a játékra Fotó: PU

Ami pedig a Zalakerámia-ZTE KK–Sopron találkozót illeti, Bencze Tamás, az egerszegiek vezetőedzője immár a légiósokkal kiegészült teljes keretére számíthat. Kivéve Simon Kristófra, aki még rehabilitációját végzi. Vele kapcsolatban a szakvezető kérdésünkre elmondta, hogy a nyáron igazolt játékos lába úgy tűnik meggyógyult, viszont a csapattal majd szeptember közepén kezdhet el edzeni, elsősorban elővigyázatosságból. A vezetőedzőt pedig előzetes várakozásairól is megkérdeztük.

– Elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy mit kapok vissza abból, amit eddig gyakoroltunk – mondta Bencze Tamás. – A légiósokkal kiegészülve immár tíz napja készül együtt a keret, s bár ez még nem hosszú idő, de így sem elégednék meg kevéssel a játékban. Az eredmény ugyan másodlagos, de azért győzni mindig jó! Formálódó csapat a miénk is, biztosan sok szurkoló lesz kíváncsi a mérkőzésre, szóval azt várom, hogy a játékosok mutassák meg, mi az, amit jelenleg tudnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában