Magyar Kupa-sorozat

2019.07.19. 18:04

Csömör várta a mountain bike olimpiai szakágának kerékpárosait

A néhány hete a zalai megyeszékhelyen lezajlott viadal után Csömör várta a mountain bike olimpiai szakágának kerékpárosait.

Varga Andor

Bruchner Regina útban az újabb győzelem felé

Fotó: Bak Ferenc

A Magyar Kupa-sorozat legújabb állomásán népes csapattal állt rajthoz a ZKSE, és a versenyzők remekül is teljesítettek. A klub elnöke, az ezúttal nyeregbe is szálló Horváth Szabolcs elmondta: erős mezőnyben és technikás pályán tekerhettek, és újdonságnak számított, hogy a szezonban először a teljes hétvégén csapadékmentes volt az időjárás.Ezzel együtt nem volt minden csapattagnak szerencsés hétvégéje: az U11-ben Sebestyén Márton defekt, az U13-ban pedig Szabó Léna bukás miatt feladni kényszerült a viadalt.

Bruchner Regina útban az újabb győzelem felé
Fotó: Bak Ferenc

A ZKSE jobb eredményei. Nők, U11: 1. Szücs Borbála, 2. Ádám Gabriella, 4. Kálmán Luca, 5. Ádám Viktória. U13: 1. Szücs Júlia. U15: 1. Bruchner Regina. Férfiak, U9: 1. Bruchner Máté. U11: 1. Martonics Armand, 6. Tímár Péter. U13: 1. Kálmán Dániel. U15: 7. Iván Borisz. Master1: 7. Gubancsik Péter, 8. Horváth Szabolcs. Master2: 6. Dervalics Gábor. Master2 kategóriában 8. helyezett lett Káldi Tamás.

A ZKSE ezen a hétvégén 20 tagú csapattal képviselteti magát a budapesti Kamaraerdőben, a mountain bike országos bajnokságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában