a 7. helyen végeztek

2019.06.16. 20:42

B33-as kosárlabda U18-as ob-n szerepelt a ZTE KK

Rekkenő hőségben rendezték meg szombaton a B33-as kosárlabda U18-as országos bajnokságának döntőjét. A nyolc gárda között ott volt a ZTE KK is, mely a 7. helyen zárt.

Jóna István

Egerszegi fiatalok taktikai megbeszélése

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Jóna István

A részt vevő gárdákat két csoportban sorolták a szervezők. A Német Márk, Simó Bence, Kovács Kristóf, Kámán Kristóf összetételű zalai gárda a Bp. Honvéd, a DEAC és a házigazda Rátgéber Akadémia csapataival találkozott. A fővárosiak ellen fordulatos meccsen 21-18-as vereséget szenvedett a ZTE, mely a folytatásban legyőzte a pécsieket (15-10), majd azonban simán kikapott (21-6) a hajdúságiaktól. A csoportból az első kettő jutott az elődöntőbe, a zalaiak pedig a 7. helyen végeztek.

Egerszegi fiatalok taktikai megbeszélése
Fotó: Jóna István / Zalai Hírlap

A fiatalok versenye mellett Pécsett elit kategóriájú viadal is zajlott, a 3x3 válogatott részvételével. Itt a zalaiak sok ismerős arcot láthattak: Mohácsi Máté, Kerpel-Fronius Balázs és Koma Dániel is pályára lépett. A győzelem a szerb Vrbas gárdájáé lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában