Egy volt diák

2019.05.17. 19:46

Szűcs Valdó volt a vendég a Landorhegyi-iskolában

A Landorhegyi Sportiskola időről időre vendégül lát olyan sportolókat, akik ­Zalaegerszeg szülöttei, vagy pályafutásukat az iskola  falai között kezdték. Legutóbb Szűcs Valdó, a Zalaszám-ZAC válogatott gátfutója volt a vendég.

Kerkai Attila

Szűcs Valdó a 6. a osztályosok társaságában Fotó: Bella Attila

Az eredményes sportolók személyes példájukkal erősítik a gyerekekben a sport szeretetét és a kitartás fontosságát.

Szűcs Valdó az idei glasgow-i fedett pályás ­Európa-bajnokság elődöntőse 60 m gáton, olimpiai válogatott A kerettag 110 m gáton. A kiváló atléta Csiszár Attila pedagógus (a ZAC utánpótlásedzője és szakágvezetője) meghívására a landorhegyisek tornacsarnokában mesélt a ­diákoknak családi indíttatásáról, eddigi sportpályafutásáról, a kemény felkészülésekről, eredményeiről, angliai tanulmányairól, távolabbi céljairól, és válaszolt a kérdésekre is.

Szűcs Valdó a 6. a osztályosok társaságában Fotó: Bella Attila

A rendezvényre elkísérte Kámán Ferenc, a ZAC vezetőedzője, Bella Attila szakosztály-igazgató, a MASZ nyugat-dunántúli regionális igazgatója. Kámán Ferenc, Valdó itthoni edzője többek közt büszkén idézte fel tanítványa sportsikereit, a londoni edzőjével való együttműködést. A diákok nagy érdeklődéssel hallgatták a beszámolókat, és nem kérdés, hogy Szűcs Valdót a legközelebbi sikere után ismét meginvitálják majd hasonló találkozóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában