Pécsi örömünnep

2019.04.16. 18:06

Zalaegerszeg adott otthont a Kapkodd a lábad! sorverseny országos diákolimpiai döntőjének

A FODISZ és a Zala Megyei Speciális Sportszövetség szervezésében Zalaegerszegen került sor a 2018/2019. tanév 19. Kapkodd a lábad! sorversenyének országos diákolimpiai döntőjére.

Kerkai Attila

Nagy lelkesedéssel versenyeztek

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

A kétnapos versenyre 11 csapat nevezett az ország különböző pontjairól, és a megnyitót követően, valamint a sportolók diákolimpiai fogadalomtétele után azonnal elkezdődtek az I-II. korcsoportos diákok küzdelmei. A csapatok sportszerűen és nagy lelkesedéssel versengtek egymással, a két nap során 10 feladatból álló gyakorlatsort teljesítve. A győzelem nagy csatában és nagy izgalmak közepette dőlt el, hiszen a Baranya megye képviseletében induló Pécsi Éltes Mátyás EGYMI csapata mindössze 1 ponttal előzte meg a Heves megyeieket.

Nagy lelkesedéssel versenyeztek
Fotó: Katona Tibor

A végeredmény: 1. Baranya megye, Pécsi Éltes Mátyás EGYMI 101 pont, 2. Heves megye, Benedek Elek Általános Iskola csapata 100 pont, 3. Komárom-Esztergom megye, Oroszlányi Benedek Elek EGYMI 95 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában