Női foci

2019.03.08. 18:04

Megyei rangadó: a Ziccer NLSE a ZTE FC-t fogadja

Szombaton 11 órától a kanizsai Mindenki sportpályáján megyei ranga­dó következik a női labdarúgó NB II. Nyugati csoportjában: a Ziccer NLSE a ZTE FC-t fogadja.

Bedő István, Kühne László

A tabellán hatodik kanizsaiak az előző fordulóban 2-2-t játszottak a sereghajtó Balatonfüred vendégeként, míg a harmadik helyen tanyázó egerszegiek hazai környezetben magabiztosan, 6-1-re győzték le az Ajkát.

– Lehet, hogy nem vagyunk kimondottan esélyesek ezen az összecsapáson, de szeretnénk folytatni a pontgyűjtést a bajnokságban – mondta el Benedek József, a Ziccer edzője. – Sajnos, foghíjasak vagyunk, hiszen akadnak sérültjeink is, ez azonban nem jelenti azt, hogy az elszántságnak híján lennénk. Az esélyek ugyan a ZTE mellett szólnak, de nem csupán megnehezíteni szeretnénk a dolgukat, hanem egy jó mérkőzésen jó eredményt is elérni ellenük.

A ZTE FC háza táján bizakodva várják a rangadót.

– A tavaszi nyitányon valóban biztosan nyertünk, vagyis jó formában vagyunk, de egy megyei rangadó mindig más – vélekedett Pergel Andrea, a ZTE edzője. – Céljaink megvalósításához mindenképpen győzni akarunk a szomszédvárban, és ha sikerül jól játszanunk, akkor akár nagyobb különbséggel is nyerhetünk ezen az összecsapáson. Eltökéltek vagyunk azonban, hogy akár rossz játékkal is, de szerezzük meg a három bajnoki pontot Nagykanizsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában